De rol van Luscii

Luscii brengt applicaties op de markt waarbij gebruikers thuismetingen kunnen doen en informatie over hun gezondheid kunnen bijhouden en delen met zorgverleners. Deze techniek van Luscii zet OLVG samen met partnerziekenhuizen nu in bij De Corona Check. 

Wie is Luscii?

Luscii ontwikkelt innovatieve oplossingen op het gebied van zorg op afstand. Voortgekomen uit FocusCura heeft Luscii 15 jaar ervaring in de Nederlandse zorg. Applicaties van Luscii worden in bijna de helft van de Nederlandse ziekenhuizen gebruikt voor de ondersteuning van patiënten met aandoeningen zoals de longziekte COPD, hartfalen en zwangerschapshypertensie. Met behulp van thuismeettechnieken en applicaties van Luscii kunnen zorgverleners hun patiënten op afstand begeleiden, coachen en informeren.

Wat is de taak van Luscii ten aanzien van De Corona Check?

Luscii ontwikkelt, levert en beheert het technische deel van De Corona Check. Luscii is een bekende speler op het gebied van thuismetingen en de technische kennis van Luscii komt juist nu goed van pas. De Corona Check app is gebaseerd op de bestaande Luscii app, welke door Luscii speciaal is geconfigureerd voor De Corona Check.

Waar vind ik meer informatie over Luscii?

Lees meer over Luscii op www.luscii.com.

Waar vind ik de veelgestelde vragen over De Corona Check?

Lees hier de veelgestelde vragen over De Corona Check.

Waar kan ik terecht met vragen over….

  • Persoonsgegevens: Meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens vindt u in het privacystatement van De Corona Check. Dit vindt u hier: https://decoronacheck.nl/gebruiksvoorwaarden-en-privacystatement/. Hierin kunt u ook vinden hoe u uw rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens kunt inroepen.
  • Technische problemen: Voor technische problemen met de app kunt u met ons contact opnemen via support@luscii.com.
  • Gezondheid: Wanneer u medische vragen of problemen heeft kunt u via de app contact opnemen met uw zorgverlener. Heeft u dringend zorg nodig, onderneem dan zelf actie en neem contact op met uw huisarts of bel bij spoed 112.